Blogs jeg følger

K A G E R

Copenhagen Cakes
Cecilia Fahlström laver smukke kager og skriver udførlige vejledninger på Copenhagen Cakes. Jeg følger også Copenhagencakes på Instagram. Cecilia poster smukke og meget inspirerende billeder.

 

C O O K I E S

The Sweet Adventures of Sugarbelle
Jeg bliver super inspireret til at lave alverdens cookies af The Sweet Adventures of Sugarbelle og det fede er, at hun laver meget detaljerede how-to og tutorials. Jeg følger hende også på Instagram.

 

C H O K O L A D E

Anne au Chocoalt / Chocolat
Jeg følger primært Anne au Chooclat og Chocolat. Anne og Maja, som står bag de to blogs er virkelig inspirerende og de poster næsten dagligt billeder på Instagram, der gør, at jeg får lyst til at bage og lave desserter hver dag. Annes opskrifter er til den rustikke side og Majas kreationer er nærmest små kunstværker, men sammen passer det virkelig godt til det, jeg selv har lyst til at kaste mig ud i. Deres første bog, Lykken er Chokolade har jeg læst og bladret i adskillige gange – og jeg nyder det hver gang. Den er fyldt med virkelig fine billeder, gode opskrifter uden alt for mange mærkelige ingredienser og ikke mindst gode vejledninger.

 

Skriv et svar

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com