Saftige bananmuffins

IMG_2269

4 modne bananer
60 g blødt smør
70 g rørsukker
1/2 vaniljestang
100 g hvedemel
50 g fuldkornsmel
1 tsk bagepulver
1 tsk kanel
4 æg
75 g mørk grofthakket chokolade – jeg brugte Valrhona Caraibe 66%
Evt. 50 g hakkede hasselnødder

Tænd ovnen på 200 grader (alm. ovn).

IMG_2259

Pisk smør, sukker og vanilje til en luftig masse. Pisk æg i og mos bananerne, hvorefter de også røres i.

IMG_2262

Bland fuldkornsmel med bagepulver samt kanel og rør det i dejen. Herefter tilsættes hvedemel i og til slut den grofthakkede chokolade og evt. nødder.

Kom dejen i 12 smurte muffinsforme.

IMG_2263

Sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader og bages i 20-22 minutter (det er lidt forskelligt fra ovn til ovn.) Mærk med en kødnål om muffins’ne er gennembagt. Tag dem ud og lad dem køle af.

Skriv et svar