Kagefestival på arbejdet

Cupcakes - Brownie Cheesecake Raspberry Mousse

I dag blev der afholdt kagefestival på mit arbejde. Arrangementet gik i sin enkelhed ud på at bage kager til velgørenhed – dette år var det Movember. Dem, der bagte kager, donerede kagerne og de inviterede gæster donerede penge til Movember og kunne herefter spise så meget kage, som de orkede. Det var en STOR succes og kagerne forsvandt ret hurtigt, så til næste år er det planen, at der skal bages flere kager.

Mit bidrag var sugar cookies, som jeg havde dekoreret med Royal Icing (RI), hvor jeg først havde dækket cookien med hvid RI, som jeg lod tørre i 24 timer. Herefter skrev jeg vores logo med RI og til sidst tegnede jeg et overskæg, som jeg fyldte ud med RI og dryssede farvet sukker. Sammenlagt har jeg nok brugt 8-10 timer på disse cookies fra idéen opstod og til, at jeg stod med 40 færdige kager, men det var hele arbejdet værd. Jeg har dækket logoet til, da jeg ikke bryder mig om at “mixe business and pleasure”.

Sugar cookie

Jeg bidrog også med mine Julecupcakes og en skøn Brownie Cheesecake med Hindbærmousse fra The Hummingbird Bakery’s kagebog. Specielt Brownie Cheesecaken forsvandt hurtigt og julecupcakes’ne fulgte lige i hælene. Der var endda en, der udtalte, at de smagte bare SÅ godt og at der var virkelig god balance i selve kagen og frostingen. Det var rigtig dejligt at høre.

2 comments

  • dortehaugaard says:

   Hej Bente,
   Undskyld det meget sene svar :-/ Jeg laver desværre ikke logo kager på bestilling.
   vh. Dorte

Skriv et svar