Kagefadet og officiel launch af min kageblog

Jeg har i et stykke tid været på jagt efter en eller flere kageopsatser og på lørdag skal jeg servere 5 lagkager til min bror og svigerindes runde fødselsdag, så jagten har været intensiveret de sidste par dage. Jeg lavede et opslag på Facebook om, at jeg søgte en kageopsats ala Mette Blomsterbergs til en “god pris”. Jeg fik så  tilbudt et Mega Mussel lagkagefad med fod til en supergod pris. Jeg kunne simpelthen ikke lade dette tilbud gå min næse forbi, så jeg slog til. Også selvom jeg egentlig ikke havde tænkt mig at bruge så mange penge på en kageopsats lige nu; min undskyldning er, at så fejrer jeg da for alvor, at i dag er dagen, hvor jeg officielt launcher min kageblog.

Her er vidunderet. Og nej, man bliver ikke lykkeligere af at eje sådan et fad – og dog, et lille glimt af lykke fyldte mig dog resten af dagen og når jeg skriver om fadet i dette øjeblik, glæder jeg mig i dén grad til at præsentere lagkagerne på lørdag. Også selvom det kun er en af kagerne, der kan få plads på fadet.

Mega Mussel lagkagefad

Kære læser,

Velkommen til min verden af kager og andre syslerier. Jeg håber, at du har lyst til at læse med, når jeg øser ud af de opskrifter, jeg bruger og mine erfaringer og kan bruge det i din egen kageverden. Jeg er også rigtig glad for chokolade, så det vil også fylde en del her på bloggen.

Bloggen er stadig under opbygning, men jeg arbejder mig lige så stille og roligt igennem opbygningen og tilføjer i det tempo, som mit øvrige liv nu tillader.

Mange kage- og chokoladehilsener
Dorte

Skriv et svar